Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.NL ( IECK )©
Wij kunnen uw kind terughalen !
+31-6-51566221 (24/7)

Contacteer ons !

Taiwan – Kunstman-zaak

Een repatriering van twee kinderen van Taiwan naar Nederland.

Dankzij jullie IECK en één van jullie vele freelance adviseurs en -juristen kreeg ik mijn kinderen terug. Deze Engelse associate deed waar hij het beste in was; het organiseren van de terugkeer van mijn zoon en dochter. Zelf ben ik oud-militair, heb gediend en gevochten voor mijn leven. Vaak heb ik mijn eigen leven moeten redden. Dit had ik echter niet zonder jullie kunnen doen; het redden van mijn kindertjes. Taiwan is nergens mee te vergelijken. Jullie hebben deze keiharde noot weten te kraken. Namens mijzelf en mijn dolblije kinderen: Bedankt, bedankt, bedankt!

Onze kantoren zijn gevestigd in EUROPA

Mobiel