Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.NL ( IECK )©
Wij kunnen uw kind terughalen !
+31-6-51566221 (24/7)

Contacteer ons !

Peru – Gusseva-zaak

Een repatriering van een kind van Peru naar Spanje. ( 3 pics en 2 vids )

Het leven is te kort om haatgevoelens te koesteren. Liefde is alles wat we nodig hebben. Boven alles moeten we onze kinderen liefhebben. Zonder liefde kunnen ze niet groeien en leren ze niet om lief te hebben. Geen enkele ouder heeft het recht om zijn kind als zijn eigendom te beschouwen of als wapen te gebruiken. Ook mag men de andere ouder niet het recht ontnemen om zijn kind op te voeden en te genieten van het ouderschap. Dit is een grote verantwoordelijkheid en helaas zijn velen van ons niet in staat deze te delen.

Toen ik voor de zware taak stond mijn zoon te repatriëren nam ik contact op met het IECK. Ik leerde meneer Hoogkamer kennen en ik wist dat hij de enige persoon was die mij zou kunnen helpen mijn zoon terug te halen. Ik had hem toen inmiddels al 10 maanden niet meer gezien. Mensen die hetzelfde hebben meegemaakt zullen dit begrijpen. Meneer Hoogkamer begreep niet alleen mijn situatie, hij had ook ervaring met repatriëring. Zijn onbaatzuchtige toewijding aan elke zaak, is bewonderenswaardig. Dat maakt hem zo succesvol. Vanaf het moment dat ik contact opnam met het IECK tot het moment waarop ik mijn zoon in mijn armen sloot, heb ik me gesteund gevoeld in alles aangaande de repatriëring van mijn zoon. Het was de moeilijkste en meest stressvolle periode van mijn leven. Maar door wat we hebben meegemaakt zijn er vriendschappen voor het leven ontstaan. Het team van het IECK liet niets aan het toeval over, in tegendeel, ze waren altijd op alles voorbereid. Ze zijn in staat de beste oplossing te vinden, waar zelfs de autoriteiten niet aan hebben gedacht. Ze hebben ons ons leven teruggegeven en we zijn ze daar elke dag dankbaar voor!

Kristiina Gusseva
Kristiinag76@gmail.com

Een repatriering van een kind van Peru naar Spanje. Uitgevoerd door het IECK in samenwerking met Interpol.

DEEL 1

DEEL 2

Onze kantoren zijn gevestigd in EUROPA

Mobiel