Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.NL ( IECK )©
Wij kunnen uw kind terughalen !
+31-6-51566221 (24/7)

Contacteer ons !

Nederland – Fox-zaak

Een repatriering van een kind van Nederland naar de Verenigde Staten.

Beste mensen,

Ik schrijf deze dankbetuiging op jullie verzoek. Dit doe ik met alle plezier maar wel met tranen in mijn ogen. Wat mijn ex mij en onze dochter heeft aangedaan, was vreselijk. Bovendien wat volgens mijn mening een makkie had moeten zijn, ontaardde in een zwaar gevecht op Nederlandse bodem. Een makkie schrijf ik omdat onze dochter immers naar Nederland was ontvoerd, het land van nota bene het Haags-Verdrag-Kinderontvoering !!! Wel, dat heb ik geweten. Alles wat tegen kon zitten, zat ook tegen. Zonder jullie en de goede mensen (van de Nederlandse autoriteiten) waarmee jullie samenwerkten, was mijn dochter nooit en te nimmer teruggeleid naar de V.S. Het was voor jullie ook een zware zaak, dat besefte ik maar al te goed. Ik dank jullie daarvoor. Voor al jullie inzet.

Onze kantoren zijn gevestigd in EUROPA

Mobiel