Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.NL ( IECK )©
Wij kunnen uw kind terughalen !
+31-6-51566221 (24/7)

Contacteer ons !

Libanon – Biris-zaak

Een repatriering van een kind van Libanon naar Roemenie.

Hopeloos en moegestreden was ik. Immers, mijn kinderen waren door de vader ontvoerd naar het noorden van Libanon, vlakbij de Syrische grens (!), een land in burgeroorlog. Doodsangsten heb ik uitgestaan. Niemand die mij kon helpen. Willen helpen wel, maar kunnen niet. Ik dank God nog steeds dat ik jullie destijds via via vond. Binnen korte tijd hebben jullie in nauwe samenwerking met fantastische Arabische professionals uit jullie netwerk en in samenwerking met zowel de Libanese- als Roemeense autoriteiten de geboorte van ijn kinderen “opnieuw” laten beleven. Mijn kinderen en ik sturen jullie de lieve groetjes vanuit Roemenië.

Hoogachtend,

Biris

Onze kantoren zijn gevestigd in EUROPA

Mobiel