Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.NL ( IECK )©
Wij kunnen uw kind terughalen !
+31-6-51566221 (24/7)

Contacteer ons !

China – Schuurmans-zaak

Een repatriering van twee kinderen van China naar Nederland.

Ik heb een erg moeilijke tijd ervaren toen mijn kinderen ontvoerd waren. En in mijn situatie was het moeilijk en niet geheel zonder risico om er achteraan te gaan. Ik wist niet hoe de situatie zou uitpakken en wat ik kon verwachten. Ook wist ik dat mislukkingen in het begin, de kansen snel zouden verkleinen. Dankzij de heer Hoogkamer en zijn collega’s is alles succesvol en snel verlopen. Wat ik kan zeggen over het IECK is dat de werkwijze zeer professioneel is en dat zij zeer veel ervaring hebben. De heer Hoogkamer was erg bereid mij te helpen en wilde dit ook graag. Ook voelde ik zijn medeleven en grote betrokkenheid. Hierdoor ontstond een vertrouwensband.

Ook de planning en voorbereiding wordt heel zorgvuldig gedaan. Niets aan het toeval overlatend. En alle mogelijke scenario’s worden voorbereid. Ik weet dat ze ook in de allermoeilijkste scenario’s door blijven gaan. Dit heb ik ook van andere cliënten gehoord. Mijn recovery verliep gelukkig goed. En alles is opgelost door middel van praten en onderhandelen, en met de heer Hoogkamer as mediator. Ik vond dit erg goed en professioneel. Hier was ik wel van onder de indruk. Door mijn emoties was ik zelf nooit zo goed in onderhandelen geweest en de ontvoerende ouder heeft iets wat veel zwaarder weegt. Nu nog zelfs wordt er aandacht besteed aan mij, door het IECK om een mogelijke tweede kinderontvoering te voorkomen. Ik wil ook graag referentie zijn voor het IECK, voor diegenen die een soortgelijke zaak hebben. Die een kinderontvoering meemaken op dit moment.

Onze kantoren zijn gevestigd in EUROPA

Mobiel