Internationaal Expertisecentrum Kinderontvoering.NL ( IECK )©
Wij kunnen uw kind terughalen !
+31-6-51566221 (24/7)

Contacteer ons !

Argentinie – Daniel-zaak

Een repatriering van een kind van Argentinie naar Spanje.

Ik wil het team van IECK bedanken voor het achterhalen van de verblijfplaats van mijn dochter in Argentinië. Dankzij hun plan van aanpak kwam er een gerechtelijk vonnis voor de onmiddellijke terugkeer van mijn dochter naar haar geboorteland. Mijn familie en ik zijn dolgelukkig dat we mijn dochter opnieuw kunnen omhelzen en dat zij terug is in haar stad, op haar school en bij haar familie en vrienden die van haar houden. Als er mensen zijn die zich in dezelfde situatie bevinden als waarin ik mij bevond, dan kan dit geweldige team ze op effectieve wijze helpen.

Groeten, Daniel

Onze kantoren zijn gevestigd in EUROPA

Mobiel